BIJ DOKKUM IT VINDT U ALLE ICT DIENSTEN ONDER ÉÉN DAK

Netwerkbeheer

Wanneer u als bedrijf optimaal wilt blijven functioneren, dient uw netwerk altijd goed te werken. Medewerkers zijn namelijk afhankelijk van een goede infrastructuur. Dit betreft alle koppelingen en communicatie tussen servers, computers en overige netwerkapparatuur. Een netwerkbeheerder onderhoudt deze infrastructuur en zorgt voor voldoende capaciteit en functionaliteit. Heeft u geen eigen netwerkbeheerder in dienst? Dan kunt ervoor kiezen om uw netwerkbeheer aan een ervaren partner uit te besteden. Dokkum IT staat voor u klaar met een oplossing op maat.

Waarom uitbesteden

Regelmatig onderhoud aan uw systeem en netwerk is noodzakelijk. Hiermee voorkomt u vertraging en problemen in de dagelijkse werkzaamheden. Door deze taken uit te besteden, wordt u volledig ontzorgd. U creëert hiermee bedrijfszekerheid en weet dat uw netwerk in handen is van een expert. Zo kunt u zich blijven richten op uw core business, terwijl uw ICT naar behoren blijft functioneren. Wanneer u ervoor kiest om het netwerkbeheer uit te besteden, kunt u tevens kosten besparen.

ICT partner in Dokkum en omgeving

Wij verzorgen niet alleen netwerkbeheer, maar nemen het liefst uw gehele ICT uit handen. Zo kunnen wij u de beste service bieden en optimaal resultaat behalen.

Bij vragen staan wij altijd voor u klaar. Wij werken bij onze vaste klanten op basis van proactief beheer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat voorkomen beter is dan oplossen. Mocht er toch nood aan de man zijn, spelen wij hier snel op in. Veel problemen kunnen wij voor u op afstand oplossen.

Meer weten over Dokkum IT? Neem dan contact met ons op. We kijken graag naar de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

Meer informatie over netwerkbeheer

NETWERK BEHEER

Wij beheren en onderhouden uw systemen en netwerk of helpen uw eigen systeembeheerder

WIFI OPLOSSINGEN

Veilige Wifi oplossingen voor alle bedrijven inclusief afgeschermde gasten netwerken met inlogportaal

WEBSITES/SHOPS

Of je nu op zoek bent naar een website of webshop of online marketing

CAMERA BEWAKING

Wilt u uw huis, camping of het bedrijfspand beveiligen met camera’s?

NU EEN STORING?

Kunt u niet verder met uw werkzaamheden? Meld nu uw storing en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.