UW ICT BEVEILIGING OP ORDE SAMEN MET DOKKUM IT

Antivirus & Firewall voor bedrijfsnetwerken

De afhankelijkheid van systemen, bedrijfsnetwerken en digitale informatie is voor de meeste bedrijven groot. Het is belangrijk uw systeem en uw data goed te beschermen tegen aanvallen en virussen.

Dokkum IT weet precies hoe u uw data en systemen veiligstelt. Wij inventariseren graag welke stappen er gezet kunnen worden om uw bedrijfsnetwerk te beveiligen en kunnen u helpen met het implementeren van de juiste oplossingen.

Antivirus voor uw bedrijfsnetwerk

Virussen kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijfsinformatie ontoegankelijk wordt en kunnen uw systemen onbruikbaar maken. Juist bedrijfsnetwerken zijn kwetsbaar omdat daar de afhankelijkheid groot is en een bedrijf veel schade lijdt als het mis gaat. De juiste antivirus software helpt uw systeem en data te beschermen.

Firewall, een goed begin

Een firewall verzorgt een groot deel van de basis voor ICT-veiligheid bij uw organisatie. Hij controleert al het verkeer dat binnenkomt. De firewall staat tussen computers en het verbindingspunt met een extern netwerk of internet. Hij selecteert automatisch welk netwerkverkeer verder mag komen en blokkeert gevaren. Ook alle IPSec/VPN verbindingen gaan door deze controle.

Persoonlijke kennismaking en introductie van de mogelijkheden?

Nu bijna alles digitaal is, is ICT Security erg belangrijk. We bespreken graag de kansen en risico’s voor uw bedrijf. Dat kost u niets, en levert u nieuwe inzichten op. Interesse, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

NETWERK BEHEER

Wij beheren en onderhouden uw systemen en netwerk of helpen uw eigen systeembeheerder

WIFI OPLOSSINGEN

Veilige Wifi oplossingen voor alle bedrijven inclusief afgeschermde gasten netwerken met inlogportaal

WEBSITES/SHOPS

Of je nu op zoek bent naar een website of webshop of online marketing

CAMERA BEWAKING

Wilt u uw huis, camping of het bedrijfspand beveiligen met camera’s?

NU EEN STORING?

Kunt u niet verder met uw werkzaamheden? Meld nu uw storing en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.