MAIL VEILIG IN DE CLOUD EN DE NIEUWSTE VERSIE VAN OFFICE

Samenwerken met Office 365

Office 365 is het vertrouwde Office pakket waar u graag mee werkt. Op al uw apparaten, wanneer en waar u maar wil. Naast alle vertrouwde programma’s, zoals Word, Excel en Powerpoint, bevat het ook apps waarmee u beter communiceert, samenwerkt en meer voor elkaar krijgt. Dankzij de flexibiliteit van de cloud kunt u altijd bij uw bestanden, op uw computer op kantoor of de laptop thuis. Met Office 365 zijn documenten altijd up-to-date en deelt u ze waar en wanneer u maar wil.

Vergader online of werk tegelijkertijd aan dezelfde documenten. U krijgt Word, Excel, PowerPoint, Outlook en de rest van de Office-producten voor online werken. Al deze applicaties zijn altijd up-to-date. U krijgt een gegarandeerde uptime van 99,9%.

Microsoft Exchange online

Wanneer u op zoek bent naar een veilige en betrouwbare email omgeving dan is Microsoft Exchange Online de  keuze. Zowel voor zakelijk e-mail als ook voor privé e-mail bied Exchange Online de mogelijkheid om altijd en overal op elk apparaat veilig te beschikken over alle e-mail.

Doordat Microsoft Exchange Online een gehoste messaging oplossing biedt in een cloud- gebaseerde service geeft het de gebruikers direct toegang tot zijn e-mail, agenda, To do- lijsten, contactpersonen en opgeslagen mappen vanaf elke PC of mobiel apparaat.

Voordelen van Exchange Online

Professionele e-mail met eigen domein
Alle e-mail veilig op een plek
Geen lokale back-ups nodig, de data is altijd beschikbaar
Overal en altijd kunnen werken, óók gemakkelijk via de browser
Altijd up to date en veilig
Geen dubbel werk omdat Exchange Online ervoor zorgt dat de e-mail, contacten, agenda etc. altijd gesynchroniseerd worden

NETWERK BEHEER

Wij beheren en onderhouden uw systemen en netwerk of helpen uw eigen systeembeheerder

WIFI OPLOSSINGEN

Veilige Wifi oplossingen voor alle bedrijven inclusief afgeschermde gasten netwerken met inlogportaal

WEBSITES/SHOPS

Of je nu op zoek bent naar een website of webshop of online marketing

CAMERA BEWAKING

Wilt u uw huis, camping of het bedrijfspand beveiligen met camera’s?

NU EEN STORING?

Kunt u niet verder met uw werkzaamheden? Meld nu uw storing en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.